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Mr. T. K. Spalding, Director
Gas Pipeline Safety Division
West Va. Public Service Commission
Capital Building
Charleston, West Virginia  25305

Dear Mr. Spalding:

This is in response to your letter dated May 22, 1972 regarding an interpretation of Section
192.457.

Your specific question, regarding Section 192.457, asked if you were correct in concluding that:

An electrical survey must be made on bare or ineffectively coated transmission lines and
bare or coated distribution lines only in those areas where public safety might be
jeopardized.  The standards do not require that the entire length of the pipeline be
electrically surveyed.

Your interpretation is not correct.  The entire length of the pipeline  must be electrically surveyed,
if practical.

We trust that this will answer your specific question.  If we can be of further service, please let us
know.

Sincerely,

Joseph C. Caldwell
Director
Office of Pipeline Safety


